Blogger Widgets

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Damn - I LOVE X-MEN!

Olen miettinyt kesäpäivien lipuessa (maatilan töiden ja ihon polttamisen ohella)  mitä tekisin blogilleni.

Keräilen kaikenlaisia figuureita (hirveä yllätys), ja voisinkin pyhittää blogini (ainakin toistaiseksi) kokoelmani esittelemiseen. Tuo ns. kokoelmani ei ole kovin suuri, mutta kasvua on havaittavissa tasaisin väliajoin :) .


Psyduck ja Fluttershy.

Hyllyistäni ja pöydiltäni löytyy hahmoja elokuvista/sarjoista kuten Star Wars,  Batman, Pokemon ja My Little Pony. MARVEL -figuureita on eniten, ja erityisesti niitä, jotka liittyvät Ryhmä-X:ään
eli X-MENiin.

Mutantit ovat olleet pitkään kiinnostuksen kohteenani. Tulikin mieleen, että maanantaina (4.6)postinkantaja toi paketin Saksasta. Se oli DesignSkins:ltä,ja paketissa oli tilaamani läppärin kannen tarra.

Ja:




Niinpä.

Osallistuin kampanjaan, jossa keittoja ostamalla sai kerättyä koodeja, jotka oikeuttivat DesignSkins:in tarjoukseen, jossa sai suunnitella ja tilata oman tarran pelkästään postituskulut maksamalla (tietysti keittojen ostaminen toi lisäkustannuksia, mutta säästin silti sievoisen summan).

Kerättyäni tarpeeksi koodeja menin Designskins:in sivuille, ja aloin suunnittelemaan millaisen tarran haluan kannettavalleni, HP 620:lle. Se oli yllättävän vaikeaa, ja tein monia erilaisia designeja. En voinut käyttää MARVEL:in kuvia (johtuen tekijänoikeuksista) joten päädyin, öhm, kirjalliseen ratkaisuun ilmaistakseni faneutta:


Yes, I love X-Men.


Sarjakuvamaisuutta, vihreää ja pääkallo. Just lovely. Rakastan Spaceinvaders-taustan vaaleampaa monsteria (alhaalla oikealla).

Laitoin tilauksen menemään sunnuntaina 27.5. Postituskulut maksoin seuraavana päivänä, ja postinkantaja toi kiiltävän tarrani seitsemän päivän kuluttua:



Tässä tarra edestä...
... ja pakkauksen takana oli ohjeet kuinka tarra laitetaan paikoilleen.
Tarra (tokalla yrityksellä) kannettavassani.


Yksityiskohta.


Lisää yksityiskohtia.





Designskins -kilpailu on nyt Marlin Juissi-mehuissa, ja olisi mielenkiintoista suunnitella tarra myös PlayStation 2:lle... :3


Sitruuna-lime maku on suosikkini ;) .


4 kommenttia:

  1. Dääm, tostahan tuli hieno :3
    Mut hei kiitti linkistä, voisinkin suunnitella ittelle jonkin kivan skinin, tosin läppärissä on jo tarroja ja niin on DS-litessäkin...no voihan sitä miettiä :3

    Mut täällä Torniossa ei oo kesä oikein helliny, kylmää ja pilvistä suurimmaksi osaksi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Pidän itsekin tuosta tarrasta. On jo pelastanut läppärin monelta naarmulta ^_^ !

      Tässä uusimmassa kilpailussa (joka on Juissi-mehuissa) ei voi suunnitella tarraa läppärille. Vaihtoehtoina ovat kännykkä, käsikonsoli tai MP3-soitin. Käsikonsolilla tarkoitetaan varmaan pelikonsoleita, joten jospa tekisit vaikkapa PlayStation 1:lle uuden ulkoasun...? :3


      Toivon sinulle parempaa onnea sään suhteen! Aurinko paistaa täällä, mutta viikonlopuksi luvattiin pilvistä säätä (luojan kiitos).

      Poista
  2. Wow! Tosi makeet nää!!!!! :)) onko sulla kans kännykässä tollast?
    mulla on tää http://designskins.fi/fi/kappale/kotelot/apple/iphone-4-4s--designcover-clear/fashion-brands/riffelblech/#panel-1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä; upean metalliset kuoret sinulla :) !!

      Sain kerättyä kesän aikana kolme koodia, joita en ole vielä käyttänyt (koodit ovat voimassa joulukuulle asti). Ajattelin tehdä lähiaikoina tilaukseni, ja ainakin kännykkäni tulee saamaan uuden ilmeen ^_^ . Ehkäpä vihreän sellaisen ;D !

      Poista