Blogger Widgets

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Postikortti päivässä pitää lääkärin loitolla, #10




Kortti guoruxinilta. A card from guoruxin


Heipä hei! Kiireitä on ollut sen verran paljon viime aikoina (syytän seminaarityötä ja muuttoa uuteen asuntoon >_< ), joten en ole ehtinyt blogiani päivittämään. 

Mutta no worries ;) ! Esittelen teille tänään guoruxin lähettämän kirjekuoren sisältönsä kera. Guoruxin on kotoisin Kiinasta ja sovimme swapista postcrossingin kautta. Vaihdoimme viisi postikorttia, käytettyjä postimerkkejä, kolikoita ja niin edelleen. 


Hello, beautiful world! I just moved to a new flat and I have been busy with my school too so I didn't really have a time to update my blog. My sincerest apology to you all! 

Today I want to show what I got from guoruxin. She is very lovely girl from China and we made a deal to do a private swap via postcrossing  :) .  We agreed to exchange five postcards,  postage stamps (used), coins etc. 



Kirjekuori takaapäin. The envelope from the back. 


Minusta on mukavaa kun ihmiset panostavat kirjekuorien visuaaliseen puoleen (huomatkaa ylhäällä oleva kuva <3 ! ). Guoruxin jopa kirjoitti nimeni kiinaksi! ^_^ Kiitos, guoruxin!

I appreciate when people spent some time to decorate the envelopes, like guoruxin did. It looks so nice <3 ! The details are cute. She even wrote my name in Chinese! ^_^ Thanks, guoruxin!



Yksityiskohta kirjekuoresta. A detail of envelope. 


Lisää yksityiskohtia. More details. 

Kirjekuoren sisältä löytyivät muun muassa nämä:

 In the envelope were these, among other things:



Komea korti. Haluaisin oppia piirtämään yhtä kauniisti.
A gorgeous card. I would like to learn to draw like this. 


Pandas :) . 


More pandas!


MORE...! <3


Rahaa :) ! Cool paper money! I got coins too.


Mini käärmekuori. A snake envelope.



Guoruxin lähetti myös käytetyn Pekingin eläintarhan pääsylipun, mutta valitettavasti minulle ei ole siitä valokuvaa. Se on ensimmäinen lippuni Kiinasta <3 .


Guoruxin sent a used Beijing Zoo ticket too which was very sweet (but unfortunately I don't have a photo of it. Shame on me!). It's my first ticket from China <3 .



2 kommenttia:

  1. Ihania kortteja, noi pandat on nii söppäniä! <:3 Ja seminaarityö on pain in the arse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit, varsinkin tuosta seminaarityöstä :D !! Vielä viisi päivää aikaa saada se valmiiksi (._.). Vain viisi...

      Poista