Blogger Widgets

perjantai 14. helmikuuta 2014

My Friends, You Are Awesome !





Viime viikon tuparit palautuvat mieleen... Söimme tacoja :) !
Tämä Taco -herra © Star Editions Ltd


Hyvää ystävänpäivää !!

Vuoden 2014 eka postaus, oho ! 


Ja upsista: blogin päivittäminen on jäänyt tosiaankin vähän huonolle mallille :/ . On ollut niin paljon tekemistä: opiskelua ja kaikkea muuta siinä samalla (muun muassa grafiikan näyttely). 

Tällä hetkellä arkipäivät kuluvat portfolion ja webbidokumentin kimpussa. Hermot ovat vähän kireällä Dreamweaverin ja matskujen takia, mutta onneksi tilanne ei näytä enää niin epätoivoiselta kuin joitakin viikkoja sitten ja olen jopa edistynyt näissä projekteissa.  I will survive !  (...toisin kuin luumupuuni, jotka ovat dokumenttini aiheena...RIP)

Viikonloput ovat vähän rennompia, koska en ole asentanut tarvittavia ohjelmia koneelle, joten en voi tehdä paljon mitään projekteihin liittyvää kotona (ja ehkä hyvä vain. Meikäläinen ei ehdi muuten nukkumaan... :O ). Luen kirjoja ja vapautan niitä Bookcrossingin kautta maailmalle. 


Sunnuntaina 16.2. on Ravintolapäivä ja aion osallistua siihen sen verran, että käyn katsastamassa Tornion Laivurinkadun Hetki! -paikan ja Venla Kaasisen valokuvanäyttelyn. Käykäähän tekin nauttimassa pikkupurtavasta ja taiteesta ;) . 



KAHVIA ! Tämä ja ylhäällä oleva Taco ovat peräisin Star Editions Ltd :n Foodles -postikorttipakkauksesta, jonka tilasin verkkokaupasta. Nämä ja loput neljä korttia (= kuuden kortin pakkaus) ovat aivan liian ihania lähetettäväksi eteenpäin.
Haluan kehystää ja laittaa ne seinälle <3 . 





Ei mulla nyt muuta tämän ihmeellisempää. Mukavat illanjatkot ja olkaahan kunnolla ;) . Haleja !




Tämän nerokkaan kortin lähetti Tanjahe <3 . KIITOS !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti