Blogger Widgets

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Laulavien kukkien esittely


Let's sing!

                         Esittelen nyt kukat, nuo laulavat paholaiset.

 



Ostin tekoruusuni Mr. Mattin tavoin kirpputorilta (IHA Lähetyspuoti, Kauppakatu 11, 95400 TORNIO) . Hinta oli vain 1,50€. Pidin siitä, että ne olivat pienessä alustassa, ja niitä pystyi liikuttelemaan suhteellisen helposti edes takaisin.



Animaatiota kuvatessa pyöritin kukkia hitain liikkein. Myötäpäivään ja vastapäivään, mutta joitakin ruusuja vain "nipistin". Kaksi frame per liike ja pikkuhiljaa tietokoneella näytti, että kukat olivat elossa. Vaikka se oli hyvin hidasta touhua, parasta hommassa oli se, että lehdet liikkuivat kukkien mukana. Niihin ei tarvinnut kiinnittää erikseen huomiota: kunhan vain liikutti ruusuja, niin lehdet tulivat mukana.



Alusta on tehty oljista. Se tuntui vähän heppoiselta, joten laitoin kaksi hiuspampulaa tukemaan ja pitämään alustaa kasassa. Hyvin piti kahdeksan tunnin ajan ja pitää edelleen :) . Laulavien kukkien pituus (alusta mukaan luettuna tietty) on jotain 11 cm.




Kukkien äänimaailman suunnittelu ja toteutus oli mukavaa.  Ediotointi -vaiheessa oli vain mennä hermot kun ääniä kuunteli uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...





Laula tunkeutui jopa uniini.

Urgh.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti