Blogger Widgets

tiistai 8. toukokuuta 2012

Mr. Matt -hahmon esittely


Rakas päiväkirja,

tänään heräsin ja menin kouluun.

Näytin animaation opettajalle, joka suureksi ilokseni ei huomauttanut mitään korjattavaa. Siirsin valmiin työn opettajan kansioon ja täytin vaadittavan lomakkeen. Sitten yritin ladata animaationi YouTubeen.

Ja päivä meni pilalle. Lataus ei onnistu. Ohjelma alkaa ladata videota, mutta se jumahtaa tai keskeytyy loppusuoralla.

Minulla on pienoinen déjà vu -tunne mahan pohjassa. Minulla oli sama ongelma viime vuonna kun yritin ladata opinnäytetyötäni YouTubeen. Mitenköhän sain sen silloin...? En muista, mutta oli tästä päivästä jotain hyötyäkin kun tajusin, että Final Cut Excess-ohjelmassa voi ottaa still-kuvia videomateriaalista.



O_O

vattu.




Voi, miksen tajunnut sitä aiemmin? Olisin voinut laittaa kuvia animaatiosta jo viime viikolla!

KRAA!




So, I proudly present Mr. Matt, my main character of the film:




Hunk, eh?




 

Kuten aikaisemmissa julkaisemissani teksteissä kerroin, Mr. Matt on tosiaankin McDonalds -lelu, jonka löysin kirpputorilta (Tosi-Tori, Keskikatu 14, 95400 TORNIO). Mr. Matt oli 2€:n pussissa, jossa oli muutakin krääsää. Lelu muistuttaa ulkomuodoltaan McDonaldsin "eväslaatikkoa", joka on saanut ihmismäisiä piirteitä, kuten esimerkiksi vastustamattoman sarjamurhaajan pelottavan hymyn ja tuijottavat silmät. Mr. Matt kanniskelee radiota/stereoita olkapäällään ja käyttää lenkkareita.





Mr. Matt on noin 6,8 cm päässä olevaan keltaiseen M-kirjaimeen asti, radion kanssa pituus on noin 7,5 cm. Lelun rakenne muistuttaa hiukan hulatyttö -nukkeja. Siis niitä, jotka heiluvat kuin maailmanlopun edessä vähäisestäkin kosketuksesta. Mr. Mattin heiluminen laukaisee nauhoitteen, joka varmaan yrittää esittää radion ääntä. Patterit ovat kai lopussa.






Laitoin valkoista tarraa (se on kuin sinitarra, mutta valkoista ja vähemmän tahrivaa) Mr. Mattin jalkoihin siten ettei hahmo tee epätoivottuja liikkeitä kesken kuvaamisen. Eikä sitä ääntä jaksanut kuunnella koko ajan, niin käänsin hahmon selässsä olevan vivun off-asentoon :) .






Radion kuuntelemisen lisäksi Mr. Matt pitää kuutomouinnista ja laulavista kukista. Yläpuolella näkyvää loppukohtausta varten laitoin valkoisesta - ja mustasta muovailuvahasta tehdyt silmät Mr Mattille. Likasin hahmon  palaneilla tulitikuilla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti